dinsdag 29 november 2011

Vaccinaties: genoeg is genoeg (en we zijn al te ver gegaan)

Okay: Iedereen die mij een beetje kent weet, dat ik niet bepaald een voorstander ben van vaccinaties (understatement).

Natuurlijk zal er heel af en toe iemand overlijden aan een (kinder-)ziekte waar vaccinatie voor mogelijk is. De andere kant is echter, dat er ook af en toe iemand overlijd aan diezelfde vaccinatie, of daar levenslang de gevolgen van moet meemaken in de vorm van autisme en andere ernstige aandoeningen.
De verhoudingen zouden uitvallen in het voordeel van de vaccinatie (minder sterfte agv vaccinatie en het aantal sterfgevallen agv vaccinatie zou minimaal zijn. Althans … dat suggereert onderzoek door dezelfde wetenschappers die de vaccinaties maken, onderzoeken, veilig verklaren en de effecten ervan bestuderen. En juist daar zit de crux.
Steeds meer blijkt dat vaccinaties helemaal niet “wetenschappelijk bewezen” de werking hebben of de bescherming bieden die wetenschappers beweerden dat ze hebben. Steeds meer blijken vaccinaties (tenminste gerede kans op) schade en zelfs overlijden te veroorzaken. Steeds minder blijft over van dat zogenaamde ‘wetenschappelijk bewijs’. Waarom zouden we dan wel vertrouwen op het wetenschappelijk bewijs dat vaccinatie minder doden tot gevolg zal hebben en het aantal sterfgevallen agv vaccinatie minimaal zou zijn?
Sterker nog: steeds meer blijkt onderzoek naar vaccinaties te zijn uitgevoerd in opdracht van en betaald door de farmaceuteraar die het middel produceert en er enorme winsten over opstrijkt. Die verbinding maakt alleen al het ‘wetenschappelijk bewijsmateriaal’ behoorlijk onbetrouwbaar. Daarnaast kennen we dan ook nog eens de ‘ghostwriters’, samenstellers van rapporten en papers die zo lovend zijn over vaccinaties maar die in werkelijkheid zijn samengesteld door een PR-mannetje (of vrouwtje), die onder de naam van een ‘bekend’ wetenschapper deze stukken produceren en publiceren (en waarvan de betreffende ‘wetenschapper’ natuurlijk een leuke som geld opstrijkt).

Wat blijkt? Steeds meer ‘wetenschappelijk onderzoek’ naar vaccinaties wordt weerlegd en de kwalijke gevolgen worden geopenbaard. Vast geen (zoals de Vereniging tegen de Kwakzalverij altijd zegt) ‘wetenschappelijk onderzoek van het hoogste niveau’, maar dat is ook niet nodig: er wordt aangetoond dat er gaten te schieten zijn in het onderzoeksresultaat, dat het materiaal niet deugd, dat we bedondert worden! Bedenk even, dat als er zo eenvoudig tegenargumenten, weerlegging van onderzoeksresultaten, gevonden kan worden, dan kan immers het originele (pro-vaccinatie) onderzoek ook niet ‘van het hoogste niveau’ zijn geweest. En toch heeft iemand, of een college, of een belanghebbende, of iemand die zat te slapen, die rommel goedgekeurd en worden dagelijks duizenden (kinderen en volwassenen) gevaccineerd met rommel waar tenminste gerede twijfel aan moet zijn.

Hoe kan dat? Simpel: GELD.
Producenten zijn helemaal niet geïnteresseerd in onze gezondheid. Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in geld, inkomsten, opbrengst, winst EN de mogelijkheid om nog meer van die rommel te ontwikkelen die dan ook weer in onze kinderen gespoten wordt.
Maar de regering die de vaccinaties betaald ( pardon: de regering betaald helemaal niets, WIJ betalen allemaal voor het voorrecht ons vol te laten spuiten met rotzooi!) heeft toch wel belang bij onze gezondheid? Nee, natuurlijk niet! De regering verdiend ook klauwen vol geld aan deze vaccinatie-campagnes terwijl het hen niets kost want de kosten worden betaald door de burger.
Maar de Nationale GezondheidsRaad dan? Die is er toch voor ons? Ja, dat ZOU zo moeten zijn maar als we kijken naar de samenstelling van die raad kan elke minkukel bedenken dat daar nogal veel namen bij staan die ‘mogelijk’ belang hebben bij een hoge omzet van deze rommel en als we de individuele leden even googelen, dan zien we al snel dat dat belang wel degelijk aanwezig is dus van die kant hoeven we ook geen steun te verwachten.
De commissie dan die nieuwe aanmeldingen beoordeeld en bepaald of deze opgenomen als geneesmiddel? Vreemd genoeg kijkt die naar de rapporten die worden ingeleverd door de fabrikant (en dan overduidelijk nog niet eens erg goed) en doet deze geen eigen (onafhankelijk onderzoek). Op zich al een erg discutabele gang van zaken.
De laatste strohalm dan: onze (huis-)artsen die de vaccinaties zetten (okay: de meeste worden niet door een arts maar een verpleegkundige gezet, maar officieel doet die dat onder verantwoording van een (huis-)arts). Tja, die gaan af op wat ze voorgeschoteld krijgen vanuit VWO en zijn vaak genoeg (in meerdere of mindere mate) wel gedwongen te vaccineren. Daarbij: elke vaccinatie levert die (huis-)arts inkomsten op (in de vorm van het uitschrijven van een receptje tot aan het ‘zetten’ van de vaccinatie, veelal dus door de assistente) rond de € 50,- minimaal. Slechts weinig (huis-)artsen denken zelf na en nemen hun verantwoordelijkheid in deze.

Nee, als je ‘beschermd’ wil zijn en blijven, zul je toch echt ZELF na moeten denken en ZELF keuzes maken. Bedenk daarin, dat het prachtige RijksVaccinatie Programma helemaal NIET verplicht is: het is volkomen vrijwillig om er aan mee te werken (hoeveel druk er ook op je wordt uitgeoefend).
Vanaf 2 maanden na de geboorte begint het RVP al met vaccineren en dit ondanks behoorlijk wat onderzoek dat laat zien dat de gevolgen hiervan uiteen kunnen lopen van Autisme, ADHD, Astma tot Alergie (de 4 A’s) en een heel scala aan mogelijke andere problemen inclusief vroeg-sterfte (wat dan opeens als ‘wiegedood’ op de overlijdensakte komt te staan en daardoor niet linkbaar is aan de vaccinaties).

En waarom? Omdat wetenschappers (die nu zo langzaamaan toch wel erg onbetrouwbaar blijken te zijn) zeggen dat vaccinatie levens kan redden. Maar … dan moet er wel aan een heleboel voorwaarden voldaan worden. Zoals (ik noem er maar een paar): GEEN cocktails omdat die bijzonder gevaarlijk zijn; ABSOLUTE zekerheid dat je kind al niet met iets besmet is op het moment van vaccinatie; vaccinatie niet starten voor het eerste levensjaar ivm het kwetsbare immuunsysteem en de (mogelijke) gevolgen van de vaccinatie; een strikte controle na vaccinatie tot MINSTENS 3 maanden na de vaccinatie op nevenverschijnselen en registratie daarvan in een register zodat de veiligheid beter beoordeeld kan worden; overlijden van kinderen binnen 3 maanden na vaccinatie niet ‘wegschrijven’ als wiegedood maar tenminste de mogelijkheid open houden dat er een relatie is met de vaccinatie; langdurig volgen van het kind om te controleren of het beoogde effect van de vaccinatie daadwerkelijk bereikt wordt (voorbeeld: bijna alle zwangeren en jonge moeders van nu, zijn in hun jeugd gevaccineerd tegen Rode Hond (Rubella) terwijl maar een minimaal percentage van de moeders tijdens het eerste bezoek aan de verloskundige anti-stoffen blijkt te bezitten); de mogelijkheid voor ouders om ZELF te kiezen welke vaccinaties ze wel en welke ze niet willen laten geven aan hun kind (onmogelijk in het huidige programma dat bijna uitsluitend uit cocktails bestaat).

En dan nog …
Kinderziekten zijn ziektes die kinderen doorlopen en waar ze (normaliter) vrijwel probleemloos doorheen komen. Die ziektes helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem en daarmee de opbouw van weerstand tegen allerlei ziekte. (een hele groep huisartsen uit de Bommelerwaard schreef, gesponsord, een prachtige waaier met de naam “Dokteren tussen Maas en Waal” waarin ze van een breed scala aan gezondheidsproblemen, inclusief kinderziekten, aangeven hoe ernstig (of juist niet) deze zijn en of er ingrijpen van een arts nodig is. Helaas heeft het geen ISBN-nummer en weet ik niet of het nog verkrijgbaar is maar het initiatief is meer dan geweldig).
Met onze dekking aan medische faciliteiten en onder het voorbehoud dat ouders nu eindelijk eens nuttige en praktische (en vooral eerlijke en onafhankelijke) informatie krijgen, kan elke ouder bij het optreden van complicaties snel hulp krijgen. Reden te meer om eerder te kiezen voor gezondheid (en het gezond opbouwen van het immuunsysteem (nb: van een doorgemaakte (kinder0)ziekte blijven de afweerstoffen wel levenslang in ons afweersysteem aanwezig, bij vaccinaties is dat maar een paar jaar als we überhaupt al moeten geloven dat ze ontstaan) boven het al bij voorbaat vernietigen van dat fragiele afweersysteem-in opbouw.

Het enige juiste advies aan (toekomstige) ouders kan zijn: informeer jezelf! Maak je eigen keuze en laat je niet overhalen de roep om geld of de vooroordelen van anderen te volgen.

Want wat lees ik nu weer …
“Australian journalist wins prestigious award for exposing flu vaccine scandal”. De Australische Natasha Bita (journalist voor The Australian) heft een enorme erkenning gekregen voor de wijze waarop zij het griepvirus heft ontmaskert. Nier alleen laat zij zien dat de werking (volgens wetenschappers) helemaal niet zo geweldig is maar ook laat zij zien hoeveel neveneffecten (waaronder beroertes leidend tot bv epilepsie) daarvan het gevolg zijn.

Human Papillomavirus Vaccine Doesn't Cause Virus Types To Compete”. Het prachtige vaccin bedoeld tegen baarmoederhalskanker blijkt, volgens een onderzoek van dr. Anne Rositch, helemaal niet de werking te hebben die gepropagandeerd is. Het zou moeten werken tegen een aantal HPV’s (HPV’s veroorzaken oa wratten en kunnen de kans op baarmoederhalskanker verhogen maar de meeste zijn uitermate zeldzaam of volkomen ongevaarlijk. Dat wist u natuurlijk niet?) maar dat blijkt helemaal niet aantoonbaar.

43% of Americans Risked Their Brain Health for This - Did You?” Een paper van dr.Mercola, waarin hij laat zien dat het griepvaccin enorme schade kan veroorzaken terwijl de werking, op z’n minst, questionable is.

U-turn over cervical cancer jab for teenagers: Gardasil to replace rival after Government accused of 'penny pinching'”. Nadat de Amerikaanse regering werd beschuldigd van het bezuinigen op centen, werd opens geswitsched vanhet ene HPV-vaccin naar het andere. Zit er dan toch een stuk waarheid in de bewering dat de overheid flink verdiend aan die vaccinaties?

49 Sudden Deaths, 213 Permanent Disabilities - And the Silent Plan to Poison Your Child” van (alweer) dr.Mercola met vragen over het HPV-vaccin.

Nog een leuke?
Scientists Brace for Media Storm Around Controversial Flu Studies”. Wetenschappers (NB in Nederland en in Amerika) hebben nu eindelijk een griepvirus (zelf) ontwikkeld dat een groot deel van de bevolking van de Aarde zal uitroeien als het ooit vrij komt! En daar zijn ze nog trots op ook! Ze willen zelfs een paper publiceren waarin ze uitleggen hoe je een dergelijk virus (waar dus geen verweer tegen bestaat) kunt maken!
Tja … met zulke vrienden (wetenschappers) heb je geen vijanden (terroristen ed) meer nodig!


Och … als je een beetje zoekt vind je massaal informatie over vaccinaties en met een beetje moeite kun je tenminste bepalen dat er gaten in de pro-vaccinatie-bewijsvoering zitten waar hele goederentreinen overdwars doorheen kunnen en tenminste de conclusie mag worden getrokken dat het geen bewijsmateriaal ‘van het hoogste niveau’ betreft. Het tegenmateriaal, contra-vaccinatie, zal ook niet van het hoogste niveau zijn maar wie maakt zich daar druk om (behalve de Vereniging tegen de Kwakzalverij die het gebruikt als ‘argument’ om dit materiaal van tafel te vegen en daarmee minimaal de schijn van ‘belanghebbende’ en ‘onbetrouwbare informatiebron’ op zichzelf laad).
Het gaat hier om je eigen gezondheid, die van de mensen in je omgeving en VOORAL die van je kinderen! Alles wat ‘gerede twijfel’ doet ontstaan, zou minimaal doorslaggevend argument moeten zijn om tenminste de vaccinaties uit te stellen en te overwegen ze helemaal niet te geven/nemen.

dinsdag 1 november 2011

Griepvaccinatie 2: Oproep aan de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ tot het ondernemen van actie

Schreef ik eerder al een blog over het eindelijk instorten van de mythe rond de griepvaccinatie (zie http://bit.ly/rpZLXv ) waarin ik aanhaalde hoe (wetenschappelijk) onderzoek inmiddels heeft aangetoond dat de werking van de griepvaccinatie slechts bij twee risicogroepen enigszins aangetoond kon worden en terzijde nog even de kwalijke gevolgen van het in die griepvaccinatie verwerkte kwik (Thimerosal) aanstipte, deze keer is de aanleiding van andere aard.

In ons plaatselijke dorpsblad kreeg ik een kwart-pagina grote aankondiging van de plaatselijke huisartsen onder ogen waarin zij de “griepvaccinatie 2011” aankondigden!
Nu zou je mogen verwachten dat na het bekend worden van alle informatie over de nagenoeg afwezige werkzaamheid, zelfs uitstekend leesbaar door leken, tenminste de betreffende/betrokken beroepsbeoefenaars in staat zijn dergelijke informatie te lezen en derhalve verder geen reclame meer maken voor het wegspuiten van een onbekend (maar ongetwijfeld weer enorm hoog) aantal ampullen onwerkzame stof (dat is werkelijke ‘kwakzalverij’ (op grote schaap en volkomen openbaar) volgens de ‘Vereniging tegen de kwakzalverij’).

Nu snap ik wel een beetje, dat wellicht niet alle artsen achter deze vaccinatie-campagne staan maar er vanwege hun beroep toe gedwongen worden (hoewel: naar mijn idee kun je niemand ergens toe dwingen) maar om er dan ook nog een enorme advertentie aan te wagen gaat wel erg ver.

Maar laten we eens kijken wat diezelfde advertentie nu zegt. Kijk mee en huiver!

Er zijn 2 categorieën te onderscheiden:
[1] patiënten (alweer dat woord: waarom zijn het patiënten?) die om medische redenen in aanmerking komen en
[2] patiënten die niet tot de zogenaamde risicogroepen behoren (als ze zelfs niet tot een risicogroep behoren zijn zo sowieso als geen patiënt!).

Onder categorie [1] valt
[a] iedereen van 60 jaar en ouder (die zijn dus niet bij voorbaat patiënt aangezien hen wellicht helemaal niets mankeert en het is dus ook niet houdbaar dat zij deze vaccinatie om medische redenen zouden moeten ontvangen) EN
[b] personen die een van de volgende aandoeningen hebben (wow; dat zijn dus mensen met een gezondheidsprobleem maar die zijn opeens geen patiënt terwijl zij juist als enige die sticker zouden kunnen dragen).

En over welke aandoeningen hebben we het dan?
[I] suikerziekte;
[II] hart- en vaatziekten;
[III] chronische longziekten;
[IV] chronische nierziekten;
[V] verminderde weerstand (bv tijdens radio- of chemotherapie).

Minimaal moeten we ons nu afvragen of huisartsen ic de organisatoren hun vakliteratuur wel lezen want van deze lijst is inmiddels bekend dat alleen de aandoening [III] (ic COPD) en kwaadaardige bloedziekten (vallen die onder [V]?) enig profijt kunnen hebben van de vaccinatie.
De ouderen boven de 60 jaar en de overige genoemde aandoeningen blijken helemaal geen profijt te hebben van de vaccinatie.
Waarom ze dan toch geven? Dat is toch kwakzalverij? (daar zal de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ meteen een zaak over opstarten!).

Maar we lezen verder: “Voor deze groep (onduidelijk is of het alleen over de genoemde aandoeningen of ook over de 60-plussers gaat) is het vaccin reeds afgeleverd bij de huisarts”!!!!
Klaarblijkelijk gaat de organisator er van uit dat iedereen uit de bedoelde groep/categorie [1] zonder nadenken die vaccinatie gaat ophalen. Je mag toch verwachten van zelfstandige, volwassen mensen dat ze, zeker na de berichtgeving over de onwerkzaamheid, zelf even nadenken of de nadelen wel opwegen tegen de voordelen (hoewel voordelen: als het onwerkzaam is, is er geen voordeel!). Want laten we wel zijn: wie laat zich nu voor z’n plezier vaccineren met een onwerkzaam middel en gelijktijdig vergiftigen met een dosis kwik? Dan moet je toch wel erg weinig nagedacht hebben.

Maar goed: die hele partij ligt al bij de huisartsen en is dus hoogstwaarschijnlijk al betaald. En let wel: daar betalen we allemaal aan mee, ook al is het onwerkzaam!
En zelfs al wordt een deel niet opgehaald: terug geven en geld terug zal niet gaan, zo slim is de farmaceutische industrie wel. Ook inleveren bij de apotheek gaat tegenwoordig bijna niet meer en als het wel gaat wordt het niet elders gebruikt maar ingezameld voor vernietiging. Nu is dat niet zo erg voor een onwerkzaam middel maar … er is al wel voor betaald!


We gaan nog even door met categorie [2] want ook daarin staan interessante gegevens.
Categorie [2] zijn de mensen die vrijwillig een dergelijke vaccinatie willen.
We zouden dus gezien de berichtgeving mogen verwachten dat er uit deze groep helemaal niemand zich zal melden gezien de onwerkzaamheid en de giftigheid van de inhoud van deze ampullen. Vreemd genoeg zal de opkomst wel weer massaal zijn want blijkbaar lezen mensen slecht als via andere (zogenaamde gezaghebbende) kanalen wordt verteld dat die vaccinatie goed voor je zou zijn. Alweer: de ‘Vereniging tegen de kwakzalverij’ zal vast en zeker op korte termijn actie ondernemen vanwege de kwakzalverij die hier bedreven wordt.

Nu komt het leuke deel: voor het verkrijgen van de vaccinatie moet je eerst bij de huisarts een recept aanvragen, daarna het middel ophalen en dan met het middel naar de huisarts gaan voor de daadwerkelijke vaccinatie. Recept en het zetten van de vaccinatie kost €22,50 en de ampul kost € 25,-. Uiteraard zijn in de kosten van de ampul al de “subsidie” van rijkswege en vanuit de zorgverzekeringen verwerkt dus we mogen verwachten dat de ampul tenminste het dubbele zal kosten. Maar niettemin kost het elke onnadenkende die deze vaccinatie laat zetten het bedrag van €47,50 om zichzelf een dosis kwik te laten inspuiten!
Niet alleen kwakzalverij maar ook nog hoge kosten: nog zo’n punt waar de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ zich mee bezig houdt: te hoge kosten van de geleverde gezondheidszorg (of was dat alleen ten aanzien van alternatieve zorg?).

Nu wordt natuurlijk die spuit niet gezet door de huisarts. Dat weten we allemaal. Wanneer heeft u voor het laatst uw huisarts een vaccinatie/spuit zien zetten? Nee, dat doet de ‘assistente’ die toch weinig anders te doen had en daarvoor een minimaal salaris krijgt uitbetaald terwijl de kosten van de huisarts worden doorberekend. (Zou dat nu geen fraude zijn? Daar moet ook eens naar gekeken worden.)

Tenslotte meldt de advertentie nog dat ‘er een kleine kans bestaat dat er bij de eerste vaccinatieronde te weinig vaccin beschikbaar zal zijn indien de opkomst groter is dan verwacht’. Met andere woorden: ‘niet gaan nadenken maar zorgen dat je bij de eerste bent, dan krijg je zeker je dosis gif toegediend’ (terwijl je juist mag verwachten dat na de berichtgeving de kasten blijven uitpuilen van de niet opgehaalde rommel en er dus veel te veel voorraad is). Heet dat geen manipulatie en stemmingmakerij? Is dat geen beïnvloeding van de zogenaamde onmondige patiënt/leek door de gezaghebbende arts? Machtsmisbruik? Vast wel en het zal ook vast wel worden meegenomen in de aanklachten die de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ gaat indienen.


Uiteraard mogen we op korte termijn actie verwachten van de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’. Kwakzalverij op deze grote schaal en ook nog eens op openbare wijze kan de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ niet ongestraft voorbij laten gaan.
Ongetwijfeld zal de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ in eerste instantie de ‘Gezondheidsraad’ aanklagen wegens aanzet tot kwakzalverij en mogelijk daarin meteen de minister van WVC meenemen. Daarnaast zal de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ de organisatoren van deze grootscheepse kwakzalverij wegens medeplichtigheid aanklagen. Alle artsen in Nederland zullen door de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ worden aangeklaagd wegens kwakzalverij (met als verzachtende omstandigheid dat zij vanwege hun professie en de door de Gezondheidsraad uitgeoefende druk in een spagaat terecht kwamen en er met een tik over de vingers van afkomen).
Bovendien zal de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ de farmaceutische industrie die deze onwerkzame middelen gevuld met het giftige kwik afleveren aanklagen en hen het verder werken onmogelijk maken.

Want laten we wel zijn: zou de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ nu niet in actie komen naar aanleiding van een grootscheeps opgezette golf van kwakzalverij die volkomen openbaar/publiek wordt uitgevoerd onder miljoenen Nederlanders, dan is er maar één conclusie mogelijk: de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ is niet meer dan een marionet van de farmacie en is daarmee volkomen door de mand gevallen. Elke tegenstander van deze (volgens eigen zeggen) consumentenorganisatie die bij het niet ondernemen van actie helder laat zien juist de consument te willen aanzetten tot het gebruiken van deze overduidelijke onwerkzame en giftige middelen en het onthouden van elke andere vorm van gezondheidszorg die niet in het eigen (lees: farmaceutische) straatje past, is zelf de grootste kwakzalver die te vinden is en daarmee direct voor de rechtbank te brengen.

Doet de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ wat er van haar verwacht mag worden, dan is in ieder geval nu al bekend wie de ‘steen des aanstoots’ (de kackedorisprijs) de volgende keer gaat ontvangen. Onderneemt de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ geen actie, dan is er maar één enkele kandidaat over: de ‘Vereniging tegen de Kwakzalverij’ zelve.